Baile > Ma 'ra ya hñä > Ábhar

PTFE: llä on hyvät sähköeristysominaisuudet

Oct 10, 2018

Teflon ar vähemmän kimmoisa ja puristettavissa kuin kumi, ja se pyrkii virtaamaan tai jopa räjähtämään suurilla kuormituksilla. Comhlánaigh le suurempi kuin 3 MPa, jäännöksen muodonmuutos tapahtuu ja kun se ladataan noin 20 MPa: iin, se murskataan. Siksi polytetrafluorieteeni-PTFEa käytetään yleensä vain tiivistemateriaalina uritetuille laipoille ja kuorma ei ole yli 3,5 MPa. Staattisen tiivisteen rakenteellinen muoto on esitetty kuviossa 6.

Polytetrafluorieteenillä on hyvät sähköeristysominaisuudet. Is é an t-iarratasóir atá déanta ag Koska sen PTFE éikä absorboi vesihöyryä (veden imeytymistä tai veden tunkeutumista), pintaresistiivisyys on edelleen korkea jopa 100%: n suhteellisessa kosteudessa. . Tämä ominaisuus ja sen kohoumisominaisuudet tekevät PTFE PTFE: stä erityisen sopivan erilaisiin eristysvaatimuksiin.

PTFE PTFE: níor aimsíonn sé an méid seo a leanas, ach ní bheidh sé ar fáil ach níl aon rud ar bith. Is é an t-eolas atá ann agus an t-aonad seo a leanas agus an t-aonad seo, agus go bhfuil sé i bhfad níos mó ná go bhfuil sé ag teacht go fóill. Is éard atá i gceist le Polytetrafluorieteeni PTFE é a shocrú agus a shocrú ar fud an domhain (mutta liukenee sulassa alkalimetallissa). Polytetrafluorieteeni PTFE ar palamatonta ja myrkytöntä, ja se voi päästää myrkyllisiä kaasuja vain, kun lämmityslämpötila on yli 400 ° C. Koska polytetrafluorieteeni-PTFE: n ominaisuudet e aktäiv ole aktiivisia, se voidaan sitoa vain erityisillä menetelmillä. Kiinnitä huomiota liiman enimmäiseen käyttölämpötilaan kiinnittymisen aikana.